Actueel

Afbeelding invoegen


Midgetgolfen in Hoch Elten - zondag 2 juli 2023

                                      

 

Midgetgolfen in Hoch Elten

Elterberg, zaterdag 1 juli 2023

Er waren 2 minpunten te noemen die de midgetgolf-middag minder leuk hebben gemaakt. Dat was op de eerste plaats het slechte weer. Echter daar kan niemand wat aan doen. Maar op tweede plaats de geringe opkomst. Was verleden jaar de deelname ook al niet geweldig. Dit jaar was het bedroevend. Slechts elf spelers en vier meegekomen supporters bracht het totaal op vijftien. Hoe komt dat toch? Het is daar zo leuk. Een mooie baan in een prachtige omgeving.

Ook nu weer was de ontvangst prima. Een kopje koffie met een heerlijke apfelstrüdel liet zich goed smaken en ondertussen kon spelleider Theo Ragas de aanwezigen namens het bestuur welkom heetten en uitleg geven over de spelregels. 

Een speciaal welkom was er voor Jan Dinnissen die met Chris was meegekomen om de golfers aan te moedigen. Een goed teken dat Jan na zo’n zware val en operatie weer op de been kon en wilde zijn. Een echte commando waarvoor hulde.


Er werd gespeeld in twee groepen van vier en een groep van drie spelers. Tijdens de wedstrijd ging de motregen over in flink gespetter maar dat mocht de pret niet drukken. Halverwege de strijd ging een drankje er wel in. Zo werd het van binnen en buiten lekker nat. Door de geringe deelnemers was de wedstrijd tamelijk snel voorbij. En dat was maar goed ook want een flinke plensbui barstte los dus werd het met z’n allen een verblijf onder moeders paraplu. Een drankje van de vereniging bracht de sfeer ietsjes omhoog en Theo kon gaan tellen en daarna de uitslag bekend maken. 

Bij de dames werd Ina Ragas nummer een, bij de mannen was Hennie van der Linden de winnaar. Truus Heilbron mocht de troostprijs mee naar Wijchen nemen. Zo kwam een eind aan een regenachtige maar toch wel gezellige middag, waarvan we hopen op meer deelname voor de volgende keer. Een klein groepje ging nog met Theo mee naar een restaurant in Elten om daar een hapje te gaan eten En naar verluidt heeft het prima gesmaakt. Eind goed al goed. Theo, namens iedereen bedankt voor je inzet. 

Ben Willemsen   


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht geplaatst.


Reageren:

Anti-spam 12 + een = (antwoord in cijfers invullen!)


Terug naar de vorige pagina >