Welkom op ons COV Gld Gastenboek. Lees de berichten van onze gasten of plaats zelf een bericht. COV Gld behoudt het recht voor reacties niet te plaatsen of te wijzigen. Bijvoorbeeld wanneer fatsoensregels worden overschreden.

Bericht schrijven >

  Herdenking Market Garden 2023
Dit jaar ook aanwezig M.W.O.drager M.Kroon en neef van August Bakhuys Roozeboom Willem Roozeboom ook groene baret drager.

Martien van Barneveld
Goede middag,

Mijn name is Suzette Bakelaar. Ik ben de assistent van de youtuber Highly Combustible Reacts. Ik heb een van uw filmpjes vertaald naar het engels, zodat hij hier op kon reageren. Hij is zelf oud militair en dat filmpje was door één van zijn fans aangevraagd. Hier is de link https://youtu.be/FJjU7rqEcZo Ik hoop dat het geen probleem is, is het het wel dan vraag ik hem om dit van zijn kanaal te halen.

Ik hoop van u te horen.

Met vriendelijke groet,

Suzette BakelaarSuzette Bakelaar
Geacht bestuur, zie uw lijst van korpscommandanten. Diverse malen heb ik de hoofdredacteur van de GB aangeschreven met het verzoek om de verwijderde Commandant KCT d'Engelbronner (1955) opnieuw in de eregalerij op te nemen. Na meerdere rappellen nog steeds geen antwoord. Wilt u uw invloed eens aanwenden? Met vriendelijke groet, Arjaan J. van Rijs, drager van de Groene Baret sedert 8 september 1967

A.J. van Rijs
Ik Hoop welkom te zijn op jullie COV Gelderland, als begunstigde ben ik al een Aantal jaren lid van onze Vereniging, en kom nu voor het eerst op jullie Jaarlijkse Familiedag, Heb mijn Politiedienst als Inspecteur verlaten, heb 52 jaar dienst gedaan bij alle Gevechtseenheden van Politie en Kon. Marechaussee, Ben vervroegd uit dienst gegaan, wegens de zwaarte van de dienst!In 2003! Hoop hier welkom te zijn, Gr.H. Veenstra

Henk Veenstra
Pol van Oijen ken ik al van kleins af, (8jr), vanuit Hollandia, bij de para-commando's. Hierna vanuit Batudjadjar en het vliegveld Andir bij Tjimahi, ten tijde van de politionele acties, welke ik bewust heb meegemaakt. Heel veel later in 1962 was hij plv-cc 104 Cotrcie, alwaar ik als 2e lnt/PC onder hem heb mogen dienen. Een schitterende kerel!
Wie kan mij helpen met de titels van de boeken die van Oijen heeft geschreven? Of heeft deze te koop?

MJ Schotman, 10-4-1939, ex-PC 3e pel 104 Cotrcie / nov 61-apr 63- 11-11-2019 T: 0031 545292755
Met Commando groeten, LeoS


Leo Schotman
  Mooi gastenboek en website succes
Youtube Danny van strien
www.dannyvanstrien.jimdo.com

Danny van Strien
  COV Gelderland nog hartelijk dank voor de bloemen gekregen voor het organiseren van de 2 daagse Pegasus Market-garden wandeltocht op 11 en 12 augustus 2018.Ben er weer klaar voor om volgend jaar 2019 deze weer te organiseren.


Martien van Barneveld
Ben op zoek naar een oud commando, en wel de heer Paul Dijkstra.
Hij heeft in mijn vierdaagse Detachement gelopen van Gelderland Flevoland.
Hij woonde toen in Lunteren Gelderland.
Dit verzoek is, om dat ik volgend jaar voor de 50e maal de vierdaagse hoop te halen.
Ik weet gegevens worden net verstrek.maar misschien kan hij mij bellen.
Met vriendelijke groet J.A.Thijssen oud Detachement Commandant Gelderland/Flevoland Gelderland

J.A. Thijssen
Vanaf 17 mei 2018 wordt het gastenboek in ere hersteld. Mede omdat wij binnen het bestuur van COV Gelderland hebben besloten De website als communicatiemiddel te hanteren kunnen hier berichten worden geplaatst.

Ben Sünnen


Bericht schrijven >