Help de Commandoverenging Gelderland financieel vooruit!

Met SponsorKliks lever je een financiĆ«le bijdrage aan Commandovereniging Gelderland, zonder dat het jou een euro extra kost. Het mooie is dat er een percentage van het aankoopbedrag naar de Commandovereniging Gelderland gaat.

Want bestel je online een pizza via Thuisbezorgd en de Commandovereniging Gelderland ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking en Expedia hieraan mee. En nogmaals, het kost je niets extra!

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt. 75% van deze commissie storten zij op de bankrekening van Commandovereniging Gelderland. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert Commandovereniging Gelderland hier direct van! Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert Commandovereniging Gelderland niets op.

Dus wil jij de Commandovereniging Gelderland GRATIS sponsoren?

ga naar de  Commandovereniging GelderlandSponsorKlikspagina


Voor de Commandovereniging Gelderland zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel.