Actueel


2022 Midgetgolf in Hoch Elten - maandag 27 juni 2022

  Minigolfen in Hoch-Elten

Elterberg, zaterdag 25 juni 2022

Tegen 14.00 uur kan spelleider Co Hartman de aanwezigen hartelijk verwelkomen. Onder het genot van een kopje koffie en een heerlijke appeltaart met slagroom, legt hij de spelregels uit. Wel vindt hij het jammer dat er maar zo weinig deelnemers zijn. 

In groepjes van 4 personen wordt op persoonlijk sukses gespeeld. Er moet op 18 banen gespeeld worden en het gaat er fanatiek aan toe. Onderweg wordt er af en toe een terrasje gepikt en dat maakt het alleen maar gezelliger. Na ongeveer 2 uur golfen heeft iedereen het fraaie parcours afgelegd en wordt het tijd voor een drankje. Gezellig met elkaar onder de parasol. Na enige tijd kan Co de uitslag bekend maken. 

!. Ben Zeben

2. Jan Dinnissen

3. Christel Rikken

4. Hennie van der Linden 

Troostprijs Bertie Siebelink

Na een poosje gezelligheid geeft Co het signaal dat in het centrum van Elten restaurant Wanders opgezocht kan worden, waar een heerlijk schnitzelbuffet wacht op de jammer genoeg te weinig deelnemers. In een gezellige zaal zijn de tafels gedekt en een vriendelijke serveerster zorgt voor een lekker koud drankje. Co mag dan het buffet openen en weldra zit iedereen te genieten van een heerlijke schnitzel met alles d’rum und d’ran. Zo werd het een gezellige en smaakvolle afsluiting van een mooie middag. Erg jammer was de geringe opkomst. Dat moet volgende keer beter gezien alle noodzakelijke inspanningen.

Co bedankt het gezelschap voor de support. En nadat er is afgerekend gaat men weer naar de eigen golfbaan.

 B. Willemsen


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht geplaatst.


Reageren:

Anti-spam 11 + 2 = (antwoord in cijfers invullen!)


Terug naar de vorige pagina >