Adverteren op onze COV Gld website in combinatie met onze periodiek

Voor onze adverteerders wordt nu de mogelijkheid geboden om, naast een advertentie in onze commando periodiek (oplage 180 stuks per kwartaal), zich nu ook op onze website te manifesteren, middels een aparte adverteerder/ sponsor pagina. Onze adverteerders en sponsors zijn een onmisbare support en steun voor onze vereniging en adverteren is een belangrijke inkomstenbron voor een vereniging als de onze! Onze adverteerders kunnen nu gebruik maken van een extra promotiemiddel, namelijk door naamsvermelding van hun bedrijf (met tekst, logo en link) op de COV Gld website te plaatsen. En zo een veel breder publiek bereiken en aanspreken.

Meer informatie:
Adverteerders van COV Gld en andere bedrijven en/of instellingen die COV Gld een warm hart toedragen kunnen voor één van de advertentie/ sponsorpakketten kiezen. Om deze combinatie voor elke adverteerder en/ of sponsor het meest tot zijn recht te laten komen, hebben wij een aantal standaard advertentie/ sponsormogelijkheden. Daarnaast kunnen wij altijd kijken naar een op maat toegesneden advertentie mogelijkheden voor de individuele ondernemer. Zo kunt u voor uw bedrijf de meest effectieve oplossing uitkiezen.
Mocht u na het lezen interesse hebben om COV Gld op één of andere manier te sponsoren neem dan gerust contact op met COV Gld. Voor alle vragen over de advertenties en of sponsoring kunt u contact opnemen met ons secretariaat Neem contact op=">